Regulament

Termeni şi Condiţii Generale GEO GOLD

Încheiat intre:

Drăghici George Darius Întreprindre Individuală, având CIF: 20487530; F40/2444/2005, proprietar al mărcii GEO GOLD, denumit în continuare, organizator

şi

persoana fizică sau juridică care are în posesie un card marca GEO GOLD, denumit în continuare, utilizator.

1. Scopul

a) Fidelizarea utilizatorului, în sensul de a cumpara produse sau servicii de la organizator și/sau partenerii acestuia publicați pe site.

2. În cadrul termenilor și condițiilor generale GEO GOLD următorii termeni se definesc astfel:

a) Achiziție - achitarea contravalorii oricărui produs sau serviciu vândut de organizator sau partenerii acestuia publicați pe site.

b) Card - cardul marca GEO GOLD;

c) Comision GEO GOLD – se acumulează pentru achizițiile personale ale utilizatorului, atunci când acesta plătește prețul întreg;

d) Comision de structură – atunci când un utilizator efectuează achiziții, utilizatorului din structura căruia face parte, îi este repartizat comisionul de structură. Sumele astfel acumulate pot fi folosite la plata achizițiilor directe de la organizator  sau pot fi cerute în numerar;

e) Magazin GEO GOLD - magazin ce aparține organizatorului

f) Ofertă GEO GOLD - prețul cel mai mic practicat de organizator sau partener pentru un produs anume. Acesta nu se cumulează cu alte reduceri;

g) Partener - agent economic care oferă reduceri de preț sau alte beneficii utilizatorilor;

h) Reducere - valoare, în procente sau lei, stabilită de organizator, oferită utilizatorului pentru achiziții.

i) Site - www.CardulGeoGold.ro, împreună cu orice altă terminație aparținând domeniului;

j) Structura - se compune din patru niveluri: 

Nivel 1 - se compune din persoanele înscrise de utilizator

Nivel 2 - se compune din persoanele înscrise de utilizatorul aflat la nivelul 1 din structura fiecărui utilizator

Nivel 3 - se compune din persoanele înscrise de utilizatorul aflat la nivelul 2 din structura fiecărui utilizator

Nivel 4 - se compune din persoanele înscrise de utilizatorul aflat la nivelul 3 din structura fiecărui utilizator

k) Utilizator – persoana fizică sau juridică care în momentul efectuării unei achiziti, prezintă cardul cu seria corespunzatoare numelui sau denumirii existente în baza de date.

l) Voucher GEO GOLD – înscris emis de organizator ce poate fi primit sau achiziționat de la acesta, de pe site sau primit prin e-mail.

3. Realizarea scopului

a) Pentru realizarea scopului, utilizatorul care efectuează achiziții beneficiează de reduceri de preț și/sau oferte GEO GOLD.

b) Pentru fiecare achiziție, utilizatorul poate acumula comison GEO GOLD sau primește pe loc reducerea corespunzătoare ofertei;

c) Achizițiile sau reducerile acordate utilizatorului sunt contorizate de către organizator prin intermediul site-ului www.CardulGeoGold.ro.

d) Produsele, serviciile, reducerile de preț oferite de organizator și parteneri sunt publicate și actualizate în permanență pe site.

4. Cardul GEO GOLD și abonamentul GEO GOLD

a) Cardul se obține de la distribuitori autorizați GEO GOLD, de la magazinul GEO GOLD sau prin crearea unui cont pe site, fără a lua legătura cu vreun distribuitor autorizat. În acest caz, cardul va fi livrat împreună cu prima comandă.

b) Prin plata unei taxei, utilizatorul are drept de posesie asupra cardului. Dreptul de a utiliza cardul este limitat de valabilitatea taxei. Când utilizatorul nu are taxa valabilă, acesta nu poate utiliza cardul. 

5. Comisionul GEO GOLD

a) Comisionul  poate fi ulilizat la plata unor achiziții sau solicitat în numerar, doar dacă abonamentul VIP nu are termenul de valabilitate expirat.

b) Plata achizițiilor prin utilizarea comisionului acumulat nu generează comision.

c) Comisionul utilizat la plata unor achiziții sau retras în numerar, se scade din totalul comisionului acumulat până la data solicitării.

6. Drepturile utilizatorului

a) Să își creeze cont pe site-ul: www.cardulGeoGold.ro

b) Să poată efectua achiziții.

c) Să beneficieze de reducerile oferite de organizator.

d) Să recomande cardul și să își poată înscrie utilizatori în structura sa prin intermediul site-ului.

e) Să solicite, ori de câte ori dorește, contra cost, un card nou.

f) Să acumuleze comision de structură din valoarea abonamentelor atunci când  utilizatorii aflați în structura sa la nivelele 1, 2, 3 și 4 achită contravaloarea acestora.

g) Să achite abonamentul, oricand dorește.

h) Să acumuleze comision.

i) Cu acordul organizatorului își poate cesiona drepturile.

7. Obligațiile utilizatorului

a) Să nu înstrăineze cardul, să nu comunice parola cu care are acces pe site.

b) Să verifice, în contul său și să anunțe, în maxim 48 ore, organizatorul dacă în urma unei achiziții, personale, la preț întreg nu i-a fost repartizată reducerea aferentă. Aceasta se regăsește în secțiunea RAPORT – Comision GEO GOLD

c) Să anunțe organizatorul, la numărul de telefon 0769.01.11.11, în termen de cel mult 24 de ore de la constatarea dispariției cardului.

d) Să completeze, în scris, o cerere către organizator ori de câte ori îi solicită acestuia retragerea, în numerar a comisionului acumulat.

e) Să plătescă taxele împuse de organizator și de codul fisal, cu modificarile și completările ulterioare

f) Să aibe telefonul deschis atunci când efectuează achiziții sau solicită plata comisionului acumulat.

g) Să respecte termenii și condițiile generale GEO GOLD.

8. Drepturile organizatorului

a) Poate crea cont pe site pentru orice utilizator folosind date comunicate de acesta.

b) Să îl informeze pe utilizator, prin orice mijloace de informare, despre produsele și serviciile din portofoliu.

c) Poate anula dreptul de utilizare a cardului atunci când constată că un utilizator nu a respectat prezentul regulament.

d) Stabilește valoarea taxelor, comisioanelor și a reducerilor de preț.

e) Poate modifica Termenii și Condițiile Generale GEO GOLD oricând dorește, fără înștiințare prealabilă.

f) Să rețină valoarea TVA-ului din comisionul utiliazatorului și impozitele datorate statului roman, conform codului fiscal valabil la data plații comisionului către utilizator.

g) Să efectueze apel telefonic către utilizator pentru verificarea identități utilizatorului.

h) Să ofere, partenerilor, acces la numărul de telefon al utilizatorului, pentru verificarea identității acestuia, în momentul când utilizatorul efectuează achiziții.

9. Taxe GEO GOLD și beneficii

a) Orice taxă ce trebuie achitată către organizator se poate face în contul bancar al acestuia, prin intermediul curierului care vă livreză o comandă sau direct în magazinul GEO GOLD.

b) Taxele se sunt următoarele:

- 5 lei / lună - 15% reducere

- 10 lei / lună - 25% reducere

c) Reducerile menționate la lit. b) sunt valabile doar pentru achizițiile 

10. Dispoziții finale

a) Utilizatorul căruia i-a fost  anulat dreptul de utilizare a cardului are dreptul să utilizeze comisionul acumulat până la momentul anulării dreptului de utilizare. După anularea dreptului de utilizare, acesta nu mai are dreptul să acumuleaze comision GEO GOLD și nici comision de structură. Utilizatorii aflați în structura sa nu sunt afectați de acest lucru.

b) Utilizatorul, persoană fizică, poate deține un singur card.

c) Utilizatorul persoană juridică poate deține un număr nelimitat de carduri. Dacă acestuia îi sunt anulate drepturile pentru utilizarea a 10% din cardurile deținute iși pierde dreptul asupra utilizării tuturor cardurilor deținute.

d) Utilizatorul este răspunzător pentru card dacă acesta nu este folosit cu respectarea termenilor și condițiilor generale GEO GOLD

e) Utilizatorul este singura persoană responsabilă dacă comisionul acumulat este folosită de altă persoană. În acest sens, organizatorul nu poate fi tras la răspundere dacă utilizatorul invocă faptul că nu a solicitat sau folosit personal comisionul.

f) Pentru achitarea unei achiziții din comisionul acumulat, utilizatorul trebuie să prezinte cardul și să aibe asupra sa un telefon care să conțină numărul de telefon cu care este înregistrat pe site. Verificarea se face prin apelarea utilizatorului și confirmarea verbala a acestuia, în timpul convorbirii telefonice, că este persoana asociată cardului prezentat.

g) Este interzis a se prezenta sau discuta despre cardul GEO GOLD, în incinta sau la mai puțin de 1 km de sediul sau locațiile unde partenerii organizatorului își desfășoara activitatea economică.

h) Orice litigiu apărut între organizator și utilizator se poate soluționa pe cale amiabilă. În cazul în care utilizatorul nu este mulțumit de soluția adoptată de organizator, se poate adresa instanțelor de judecată de pe raza teritorială a sediului organizatorului.

i) Prin navigarea, crearea unui cont pe site sau utilizarea cardului marca GEO GOLD declarați că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord cu Termenii și Condițiile Generale GEO GOLD precum și cu,

Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor). Acesta poate fi citit dând clik aici.